Putování za štěňaty

04.09.2011 21:38

Během léta jsme přijali pozvání od majitelů štěňat, u nich jsme se přesvědčili, že štěňatům se daří vítečně a dělají svým páníčkům radost. I když někteří starší členové rodin jsou překvapeni nezdolnou energií foxla, přesto se snaží na ni zvyknout.

 

Hned v červnu jsme navštivili rodinu Blažků ve Velké Chyšce a byli jsme překvapeni, jaký pokrok Agy udělala ve své velikosti, jen se nezdařilo počasí a tak jsme si s Agy nemohli zablbnout venku.

 

Koncem července jsem se při cestě do Prahy zastavil v Olbramovicích u Fremutů, Akimův hlas bude zřejmě to pravé pro sousedy. Majitelka krásné zahrady paní Fremutová si postěžovala, že takového čerta na zahradě ještě neměli. Přeji hodně trpělivosti - zahrada už možná nevypadá jako před měsícem a půl.

 

Začátkem srpna jsme zavítali k Jičínu do Vysokého Veselí k paní Kovářové, která má s Arven větší cíle. Přejeme jim, aby vše co mají v plánu, vyšlo podle jejich představ. Arven svojí výškou už dohnala mámu Oru, přál bych jí, aby ve výšce už nepokračovala, ale aby jen sílila. Při návštěvě jsme byli pozváni k prohlídce bažantnice a daňků. Koncem srpna paní Kovářová s Arven absolvovala výstavu v Mladé Boleslavi, jejíž výsledky najdete na stránkách klubu foxteriérů. Tímto gratulujeme k pěknému hodnocení.

 

Almičku máme na očích nejčastěji, je to v podstatě naše sousedka a máme z ní velkou radost. Vandrovcovi se s touto čerticí určitě nenudí. Uvidíme, jak dlouho bude odolávat chatrný plot se sousedy, za kterým běhají slepice. Alma o tyto slípky projevuje značný zájem a chtěla by svým sousedům zřejmě dopřát slepičí polévku.

 

Minulý týden jsme přijali pozvání Milana Pecha ze Starého Klíčova u Domažlic. U Axy se jak vzhledem tak i povahou projevily nejvíce geny mámy. Aportování je jejich největší vášní, jak jsme se přesvědčili u Pechů, kam jsme vzali s sebou i Oru a s Axou do nekonečna přinášely. Tento výlet byl zajímavý také tím, že nás Milan provedl rozsáhlou oborou, kde jsme natrefili na černou, dančí, jelení a mufloní zvěř.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode